Härlig avslappning

Spel handlar inte bara om galen spänning och mental träning. Här kommer en lista med de absolut bästa spelen för en avslappnad kväll i soffan.

Slots

Spelautomater, enarmade banditer och slots. Kärt bart har många namn och detta barnet råkar vara det mest populära av dem alla. Spelautomaterna har idag blivit helt otroliga och varierar i både stil och spelmekaniker. Det som däremot alla har gemensamt är slumpen då allt man som spelare oftast behöver göra är att trycka på en knapp. Detta gör spelen perfekta att spela liggande i soffan med en surfplatta.Spänningen blir man dock inte av med i denna speltypen då chansen att vinna är stor och designad för maximal underhållning. Exakt hur spännande spelen är varierar dock självklart och det finns varianter med otroligt avslappnande grafik och musik.

Jackpotspel

Spel med stora jackpotts kommer oftast i form av den ovanstående typen men med skillnad hur vinsterna fördelas. I Jackpotspel så sparas vid varje snurr en liten del av insatsen som sedan läggs till i den gemensamma jackpoten. Då den fortsätter växa ända till någon utlöst den så kan det handla om otroliga summor. Ofta tiotals miljoner kronor. Tack vare dessa spels popularitet så har många internetcasinon nu börjar införa allt fler alternativ.Ett av de senaste tilläggen vi har sett kommer från Casumo som lagt till “Hall of Gods” i sitt utbud av spel. Spelet cirkulerar runt asatron och har tre stycken olika jackpotvinster. En megajackpot som ofta når de nämna summorna av tiotals miljoner kronor. Utöver det finns det även midijackpot som brukar ligga på många tiotusentals kronor samt en minijackpot som ligger på en stor hög med tusenlappar.